JUNGLE GIRL

1_MG_6529-Edit - Photo by Fabian Wester
2_MG_6545-Edit - Photo by Fabian Wester
3_MG_6564-Edit - Photo by Fabian Wester

Chimi eyewear glasses (coming soon!)/ Bubbleroom top/ Levis shorts (similar here!) – adlink

Djungel-Janni här, trivs som fisken i vattnet. Det är sjukt varmt dock, så man är typ konstant svettig men jag gillar det mer än att frysa iallafall. ;-) Glider runt i jeansshorts, tunna linnen och sandaler bara. Underbart! Vi åkte in till någon slags stad idag, åt glass, kollade runt och plåtade lite. Så himla fint överallt och maassa färgglada hus… Aah drömmen! Nu ligger vi alla här med varsin dator och nördar loss, dagarna går alltid så snabbt när man är på såna här ställen. Imorgon ska vi flytta till ett annat hotell som ser helt magiskt ut på bild, det blev en snabbis på det här hotellet men kul att se två olika. Dags för lite mail innan läggdags, puss på er! <3

//Jungle-Janni, really like it here. It’s so hot though, so you’re sweaty constantly but I like that better than freezing anyway. ;-) Walking around in denim shorts, comfy tops and sandals. Love it! We went to some kind of town today, had ice cream, walked around and took some pictures. It’s so beautiful everywhere and a loot of colorful houses… Aah the dream! Now we’re all in laying around with our computers acting like nerds, the days passes by so quickly when you’re in places like this. Tomorrow we’re moving to another hotel that just looks crazy in pictures, we stayed in this for just quickie but it’s fun to see two different ones. Time for some emails and then bed, hugs babes! <3

6 reaktioner på “JUNGLE GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.