BREAKFAST VIEW

janni-deler-breakfast-viewDSC_3877
janni-deler-breakfast-viewDSC_3892
janni-deler-breakfast-viewDSC_3876

Fresh fruit and croissants for breakfast, and this view…

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår super här borta, vi är ett superhärligt gäng och skrattar mest hela tiden. Ska visa vilka jag är här med och vad vi gör senare, insåg att jag bara visat bilder på mig haha! ;-) Vi åt en god frukost imorse med den här utsikten, det är verkligen min dröm att vakna så varje morgon. Det är ganska sjukt att jag faktiskt kan göra det nu när jag bor i Monaco, har nog inte riktigt förstått det. Vi låg och solade någon timme och nu har vi packat ihop och ska åka neråt på ön där vi ska bo resten av tiden. Väskorna är packade igen och alla står och väntar på mig, så jag borde stänga ner datorn haha! Hörs senare idag, lots of love <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great over here, we’re such a nice group of people and laugh most of the time. Will show you who I’m here with and what we do later on, realized I’ve only been posting pictures of me haha! ;-) We had a good breakfast this morning with this view, it’s really my dream to wake up to this every day. It’s pretty crazy that I actually can now when I live in Monaco, haven’t realized it yet. We tanned for an hour and now we’ve packed up and are ready to go to another part of the island where we’re staying the rest of this trip. The bags are packed and everyone is waiting for me, so I really should close down my computer haha! Talk later today, lots of love <3

12 reaktioner på “BREAKFAST VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.