PINEAPPLE

4_MG_6770-Edit - Photo by Fabian Wester
3_MG_6766-Edit - Photo by Fabian Wester copy
2_MG_6756-Edit - Photo by Fabian Wester

My boyfriend for this trip <3 Photos by Fabian Wester

Jag och min pojkvän för resan, haha! Vi köpte den här ananasen på marknaden igår och han har hängt med oss sen dess. ;-) Han är väldigt fin och kommer säkert vara väldigt god när vi äter honom, haha! Nu är vi på det nya hotellet och jag kan bara säga wow. Ska visa er bilder härifrån imorgon, nu har det varit riktigt oväder hela kvällen men imorgon hoppas vi på blå himmel och sol. Jag har bokat dejt med en snubbe på stranden imorgon nämligen, jag skulle köpa en fotlänk med snäckor men han hade inte rätt storlek så han skulle hem och göra ett nytt idag. Så söt gammal gubbe, han var från Milano men hade flyttat hit till ön och glider runt på stranden och säljer armband. Underbart! Hörs imorgon hjärtan, nu ska vi snart sova. PUSS <3

//Me and my boyfriend for this trip, haha! We bought this pineapple at the market yesterday and he’s been hanging with us ever since. ;-) He’s very beautiful and will probably taste really good when we eat him, haha! Now we’re at the new hotel and I can just say wow. Will show you pictures from here tomorrow, it’s been a thunderstorm here tonight but we’re hoping for some sun and blue sky tomorrow. I have a date booked with a dude on the beach tomorrow, I was looking for a foot bracelet with shells but he didn’t have the right size so he went home to make a new one today, Such a nice old man, he was from Milan but he moved here to the island and walks around the beach selling bracelets. Love it! Talk tomorrow loves, soon time for us to sleep. HUGS <3

18 reaktioner på “PINEAPPLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.