PALMS

Janni Mauritius by Fabian Wester-6
Janni Mauritius by Fabian Wester-3
Janni Mauritius by Fabian Wester-1
Janni Mauritius by Fabian Wester-2

Hat from Spain/ Chimi eyewear glasses/ Frankies Bikinis bikini   Photos by Fabian Wester!

Hello from Paradise! Alltså vi har haft en underbar morgon och förmiddag, vi trodde det skulle regna men det har inte varit ett moln på himlen så vi har solat, fotat och badat. Nu ligger jag här lite halvbränd men oj vad skönt det är att bara ligga i solen och njuta. Tog en paus nu för lite lunch och kom på att jag inte bloggat, har hamnat i något slags semester-mode för första gången på länge! Tror jag behöver det, ladda upp batterierna lite. :-) Glider mest runt i bikini och baddräkt men ska försöka fota en outfit ikväll, man är svettig konstant men iallafall. Puss från stranden, hoppas ni också har en underbar dag <3

//Hello from Paradise! Oh we’ve had the best morning and day, we thought it was going to rain but it’s been blue sky all day so we’ve been tanning, taken pictures and been in the water. Now I’m here a bit sun burnt but wow it’s nice to just be in the sun and enjoy it. Took a little lunch break now and realized I hadn’t blogged, I’m in some kind of vacation-mode for the first time in a long time! Think I need it, charge my batteries a little. :-) Mostly walking around in bikinis and swimsuits but I’ll try to shoot an outfit tonight, you’re sweaty all the time but still. Hugs from the beach, hope you guys have an amazing day too <3

7 reaktioner på “PALMS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.