DREAM WALK

janni-deler-dream-walkDSC_3928
janni-deler-dream-walkDSC_3942
janni-deler-dream-walkDSC_3946

Our morning walk view… Dreamy!

Imorse tog vi en promenad här på stranden, det ser ju nästan låtsas ut! Känns som jag bara skriver samma sak här men vi har verkligen haft en helt underbar dag idag. Solen går ner ganska tidigt här så vi kollade solnedgången på stranden och jag ska visa er bilder sen… MAGI! Såg att jag hade fått frågor om vart vi bodde, jag tänkte sätta mig och svara på era kommentarer imorgon. Har haft fullt upp med att njuta. ;-) Men – vi började med att bo på Westin och nu bor vi på St Regis. Det första hotellet var mysigt men det här vi bor på nu är bland det bästa jag varit på. Stället, servicen, rummen och bara allt. Kommer vilja åka tillbaka hit med Jon nästa gång, tror han skulle trivas. Stora surfvågor utanför som jag aldrig skulle våga mig på, imorse såg vi några surfers som drog ut när vi gick promenad. Väldigt modiga, haha! Nu är det dags för middag, det blir indiskt ikväll! Puss babes, ha en fin fredag <3

//This morning we took a walk on the beach, it almost looks unreal! Feels like I write the same thing here but we really had an amazing day today. The sun sets pretty early here so we watched the sunset on the beach and I’ll show you pictures from it later… MAGIC! Saw that I’ve gotten some questions about where we stay here, I’m planning to answer all your comments tomorrow. Been busy enjoying this. ;-) But – we stayed at the Westin first and now we stay at St Regis. The first hotel was cozy but this place we’re at now is one of the best ones I’ve ever been to. The place, service, rooms and just everything. Want to go back here with Jon next time, think he would like it. Big surf waves that I never would have the courage to go out for, this morning we saw some surfers heading out when we walked. Very brave, haha! Time for dinner, tonight we’re having indian food! Hugs babes, have a great friday <3

16 reaktioner på “DREAM WALK”

 • stina says:

  Tusen tack för svar! Och klart som fan du ska njuta och inte svara på massa kommentarer nu. Det kan du göra nån dag när du inte är på sånt här magiskt äventyr ;) Ha det fantastiskt nu och ät massa solmogna frukter åt mig :*

 • Nathalie says:

  Åh vad det ser underbart ut!!! Önskar såå att jag någon gång kommer hamna på en sån där strand <3 njuuuuut!!

 • Mari says:

  Ser helt fantastiskt ut :)

 • Så vackert! Kika gärna in min blogg :-) kram! trevlig helg

 • PutAllOnMe says:

  Dream walk indeed and dream place as well:)
  Amazing photos Janni, I believe you enjoy every minute there:)
  xx
  http://putitallonme.com

 • Elin Hansson says:

  Verkligen drömmen att promenera där!!

  Bjuder också på en del resebilder från Nya Zeeland och asien för tillfället! Spana in http://fbyelin.se om du har lust!
  Ha en härlig semester och njuuut!!

 • L&a says:

  Breathtaking! This is indeed a dream walk!

  xx
  L&A
  http://www.lawayolife.com

 • Iris says:

  Herregud så nydelig! Elsker bildene, men elskerelskerelsker det tredje bildet! :-)

 • Elin Hansson says:

  Dessa bilder är helt fantastiska!
  Här är en liten historia om min kärlek till att resa och vad som fick mig att dra ut på egen hand:

  Backpacking – the best thing I ever have done

  Traveling is the best thing in the world. I was so tired of being home and after having a depression I decided to leave Sweden for awhile. It was in the end of november I took the flight all the way to New Zealand. I just wanted to get far as possible from Sweden, needed to meet new people and get distance from home. It was the best time of my life – I met a lot of people and I saw the most amazing views over down under. Because I already had a home ticket I went home in the beginning of january. I was only home for a week and then I decided to go to Asia. I went home, booked a new ticket and went straight to Asia. I spend like 2,5 month in Asia and visited Thailand, Malaysia and the Philippines. Backpacking is the best thing I ever have done. It’s not happened that often that I see big bloggers like you go backapacking – and that’s a thing I really really recommend everyone to do.

  During my trip I saw places in the Philippines that will be destroyed because of people like us want the luxury, want hotels and resorts. The people who living on these places in their spartan “houses” (if you even can call it houses) need to move away because of this. That is so sad.
  Okey so lets scip to the good part. Because of my backpacking in New Zealand and Asia I have a lot of photos to show up in my blog. This is just the beginning of my blogcareer and I really hope you guys wanna follow me. I combinate fashion, travel and photography.

  Here you have some of my most popular blogpost, hopefully you like it!

  Look at this amazing long red dress that I photographed in New Zealand. Isn’t the view amazing?!
  http://fashionbyelin.se/2016/april/new-zealand.html

  What about Milford Sound, Fiordland? One of the most beautiful places in the world. Look at these mountains… http://fashionbyelin.se/2016/april/milford-sound-fiordland-national-park.html the ferry look so small when you see it in front of the high mountains (last picture).

  And what about these “Travel around the world” photos. Which one is your favorite?
  http://fashionbyelin.se/2016/april/travel-around-the-world.html

  Please have a look if you like:

  http://WWW.FBYELIN.COM
  http://WWW.FBYELIN.COM
  http://WWW.FBYELIN.COM

  Thank you! Hope you enjoy the blogpost! :)

  And to everybody who taking time reading this! Please check out my blog and share your story! I would really like to hear from you.

  Best Regards,
  Elin Hansson

 • Johanna says:

  Oh my… Ser så fucking amazing ut!! :D

 • Eve says:

  My goodness – I am so jealous!

  Today is my birthday and I’ve just travelled home, which is a little island in Great Britain- and it’s certainly not as warm as this!

  I started my blog a few weeks ago, where I have blogged about visiting Rome, Malta, and a Banksy and Warhol exhibition in Amsterdam so far. Please check it out!

  Eve x

 • Eve says:

  http:/www.everinablog.wordpress.com

 • Anonym says:

  Helt sjuka bilder! Är så nyfiken på hur du fotar och redigerar? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.