PIÑA COLADA

janni-deler-pina-coladaDSC_4287
janni-deler-pina-coladaDSC_4261
janni-deler-pina-coladaDSC_4350
janni-deler-pina-coladaDSC_4370
janni-deler-pina-coladaDSC_4391

Bandana from Gina Tricot/ Swimsuit from Victoria for Trelika (here!)

God morgon babes! Mycket beach-bilder nu men det är typ det jag gör här om dagarna. :-) Fotade min outfit igårkväll så den kommer upp ikväll eller imorgon! Började dagen med ett pass på gymmet, Ines visade lite övningar och hon är ju gaanska vältränad så jag gissar att det kommer kännas i kroppen imorgon. Skönt att få svettas lite och använda musklerna! Idag är det ju valborg så vi tänkte fira det på stranden, dricka lite drinkar och ha kul. Vi är ett superhärligt gäng här så jag är säker på att vi kommer ha en grym dag. Igår provade jag en virgin Piña Colada som var supergod… Mitt tips är att dricka alkoholfria drinkar om du är sugen på något gott, brukar oftast vara godare än de med alkohol i också haha! Nu ska vi till stranden, hörs lite senare. PUSS <3

//Good morning babes! A lot of beach-pics now but it’s all I do here these days. :-) Took some pics of my outfit last night so I’ll post it here tonight or tomorrow! Started the day with a workout in the gym, Ines showed me some exercises and she’s preetty well trained so I guess I’ll feel that in my body tomorrow. Nice to sweat and use my muscles! Today it’s Walpurgis (don’t know if it’s the correct word, we celebrate it in Sweden with a huge fire at night) so we’re planning to celebrate it on the beach, have some drinks and just have fun. We’re such a fun group here so I’m sure we’ll have a great day. Yesterday I tried the virgin Piña Colada and it was delish… My tip is to drink non alcoholic drinks if you want something tasty, it’s usually even better than the ones with alcohol in it haha! Time to hit the beach, talk later. HUGS! <3

18 reaktioner på “PIÑA COLADA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.