Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:06 | April 30, 2016

PIÑA COLADA

janni-deler-pina-coladaDSC_4287 janni-deler-pina-coladaDSC_4261 janni-deler-pina-coladaDSC_4350 janni-deler-pina-coladaDSC_4370janni-deler-pina-coladaDSC_4391

Bandana from Gina Tricot/ Swimsuit from Victoria for Trelika (here!)

God morgon babes! Mycket beach-bilder nu men det är typ det jag gör här om dagarna. :-) Fotade min outfit igårkväll så den kommer upp ikväll eller imorgon! Började dagen med ett pass på gymmet, Ines visade lite övningar och hon är ju gaanska vältränad så jag gissar att det kommer kännas i kroppen imorgon. Skönt att få svettas lite och använda musklerna! Idag är det ju valborg så vi tänkte fira det på stranden, dricka lite drinkar och ha kul. Vi är ett superhärligt gäng här så jag är säker på att vi kommer ha en grym dag. Igår provade jag en virgin Piña Colada som var supergod… Mitt tips är att dricka alkoholfria drinkar om du är sugen på något gott, brukar oftast vara godare än de med alkohol i också haha! Nu ska vi till stranden, hörs lite senare. PUSS <3

//Good morning babes! A lot of beach-pics now but it’s all I do here these days. :-) Took some pics of my outfit last night so I’ll post it here tonight or tomorrow! Started the day with a workout in the gym, Ines showed me some exercises and she’s preetty well trained so I guess I’ll feel that in my body tomorrow. Nice to sweat and use my muscles! Today it’s Walpurgis (don’t know if it’s the correct word, we celebrate it in Sweden with a huge fire at night) so we’re planning to celebrate it on the beach, have some drinks and just have fun. We’re such a fun group here so I’m sure we’ll have a great day. Yesterday I tried the virgin Piña Colada and it was delish… My tip is to drink non alcoholic drinks if you want something tasty, it’s usually even better than the ones with alcohol in it haha! Time to hit the beach, talk later. HUGS! <3


18 kommentarer18 kommentarer om “PIÑA COLADA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har för mig att du redigerar dina bilder i Lightroom och isf har jag en liten fråga! I vilket format sparar du dina bilder sen för att de ska bli så bra som möjligt när man laddar upp de på bloggen? Kram

  Reply
 • Hej söta! Det stämmer! Jag sparar ner i olika strl beroende på vad jag ska ha det till, för bloggen i strl 1980 px och för insta 2048 px. :-) Kram!

  Reply
 • Aaaaaha TACK!

  Reply
 • Jag försöker förstå varför du/andra bloggare sällan visar eller talar om i bild och namn vilka ni reser med. Kan ju smått börja tröttna. Blir inte mer nyfiken blir bara irriterad. Sen ser man på andra bloggar att jaha där va den personen med. Så why?

  Reply
 • Hej söta! Jag brukar alltid länka, visa och berätta vilka jag är med så vet inte om du blandat ihop mig med några andra. :-) När de jag umgås med inte har bloggar är det inte alltid så att folk vill vara med och även svårt för mig att länka, hehe. Kram!

  Reply
 • Åh så härligt det ser ut!!! Längtar tills jag också åker på semester i sommar :)
  Kram! <3

  Reply
 • Hej fina du! Har en fråga vad är det för märke och färg på ditt ursnygga nagellack? :o Stort tack på förhand :)

  Reply
 • Tror det är Isadora :-) Kram!

  Reply
 • Your anklet bracelet is so cute. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Så fina bilder ? Det ser verkligen underbart ut!

  Reply
 • Såå sjukt avis på dina bilder! Så fina!! Trevlig Valborg!

  Reply
 • Kan du inte vida lite AV övningarna i gymet du gjorde ?:)

  Reply
 • Kan visa ett benpass snart igen :-) Kram!

  Reply
 • alltså vi står helt klart ut med beachbilder ;) haha, så jäkla underbart!

  Reply
 • Love the beach pics!!!
  http://erikalindgren.com

  Reply
 • Ser så underbart ut!!! <3

  Reply
 • Härliga bilder. Du är så fin Janni. <3

  Reply
 • Men tack sötnos! <3

  Reply