Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:17 | April 30, 2016

MAURITIUS SUNSET

1_MG_8780-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_ 2_MG_8789-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_ 4_MG_8813-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_ 3_MG_8809-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_

Beautiful sunsets on the beach with the crew <3

Solnedgång på Mauritius – dröm! Ser ni hur vackert det är!? Både igår och idag har vi fått se en fantastisk solnedgång precis vid stranden, det är verkligen den bästa tiden på hela dagen. Vi fick äntligen till en gruppbild på hela gänget också, frågade en gubbe som hängde på stranden samtidigt. Det är Fabian, Charlie, jag, Ines och Daniel som är här och vi är ett riktigt dream team. Känns som en liten familj, haha! Min temporära boyfriend är såklart också med, mr Pineapple. ;-) Jag skulle verkligen rekommendera alla att åka hit om man får chansen, så otroligt vackert och härligt. Vill. Inte. Åka. Härifrån. Vi har varit på stranden hela dagen och druckit drinkar så snart ska vi runda av den här dagen med middag! Hoppas ni har en härlig valborg så hörs vi imorgon, puss och kärlek <3

//Sunset in Mauritius – the dream! Can you see how beautiful it is!? Both yesterday and today we watched the amazing sunset on the beach, it’s really the best time of the day. We finally got a group picture of the entire team, asked an old man who hung out on the beach too. It’s Fabian, Charlie, me, Ines and Daniel and we’re a true dream team. Feels like we’re a little family, haha! My temporary boyfriend is with us here too of course, mr Pineapple. ;-) I would recommend everyone to go here if you have the chance, such a beautiful and nice place. Don’t. Want. To. Leave. We’ve been to the beach all day and had drinks so soon we’re ending this day with dinner! Hope you guys have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love <3


12 kommentarer12 kommentarer om “MAURITIUS SUNSET”

  Hej!
  Dricker du alkoholfria drinkar eller alltid med alkohol i? Tänker det måste vara bekvämare och sen inte alltid må dåligt dagen efter men hur tänker du om vissa säger “dricker du inte alkohol” set behöver ju inte vara negativt men det är tråkigt att man ska behöva “försvara” sig…
  Super fin blogg!! Kram:)

  Reply

  Hej söta! Ofta alkoholfria, jag gillar drink-smaken så är inte ute efter alkoholen. :-) Oftast behöver man inte försvara sig, jag är bekväm med att säga att jag inte vill så det är inte jobbigt. Förstår din tanke dock, man får bara stå på sig och tänka att du bestämmer själv vad du vill stoppa i din kropp. Kram!

  Reply

  I really delighted to find this website on bing, just what I was searching for .

  D also saved to fav.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här