MAURITIUS SUNSET

1_MG_8780-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_
2_MG_8789-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_
4_MG_8813-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_
3_MG_8809-Edit - Mauritius sunset by Fabian Wester_

Beautiful sunsets on the beach with the crew <3

Solnedgång på Mauritius – dröm! Ser ni hur vackert det är!? Både igår och idag har vi fått se en fantastisk solnedgång precis vid stranden, det är verkligen den bästa tiden på hela dagen. Vi fick äntligen till en gruppbild på hela gänget också, frågade en gubbe som hängde på stranden samtidigt. Det är Fabian, Charlie, jag, Ines och Daniel som är här och vi är ett riktigt dream team. Känns som en liten familj, haha! Min temporära boyfriend är såklart också med, mr Pineapple. ;-) Jag skulle verkligen rekommendera alla att åka hit om man får chansen, så otroligt vackert och härligt. Vill. Inte. Åka. Härifrån. Vi har varit på stranden hela dagen och druckit drinkar så snart ska vi runda av den här dagen med middag! Hoppas ni har en härlig valborg så hörs vi imorgon, puss och kärlek <3

//Sunset in Mauritius – the dream! Can you see how beautiful it is!? Both yesterday and today we watched the amazing sunset on the beach, it’s really the best time of the day. We finally got a group picture of the entire team, asked an old man who hung out on the beach too. It’s Fabian, Charlie, me, Ines and Daniel and we’re a true dream team. Feels like we’re a little family, haha! My temporary boyfriend is with us here too of course, mr Pineapple. ;-) I would recommend everyone to go here if you have the chance, such a beautiful and nice place. Don’t. Want. To. Leave. We’ve been to the beach all day and had drinks so soon we’re ending this day with dinner! Hope you guys have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love <3

12 reaktioner på “MAURITIUS SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.