MORNING COFFEE

janni-deler-morning-coffeeDSC_3896janni
janni-deler-morning-coffeeDSC_3907janni
janni-deler-morning-coffeeDSC_3899janni
janni-deler-morning-coffeeDSC_3947janni

Morning coffee on the balcony <3

God morgon hjärtan, och hello Maj! April sprang förbi otroligt snabbt, men det betyder att det snart är sommar och jag får hänga med Jon massor igen. :-) Vi vaknade upp till regn deluxe imorse men det vänder så fort här så hoppas fortfarande på blå himmel och sol. Tror faktiskt vi får det snart! Vi har börjat varje morgon med en kaffe på balkongen och ett träningspass, idag vaknade vi lite senare dock så vi drack en kaffe och sen åt vi frulle. Eftersom det regnar nu tror jag vi kör ett litet lättare pass snart och förhoppningsvis stranden efter det. Känns som vi varit här i typ två veckor, men vi har snart varit här en vecka. Är inte rastlös ännu men imorgon ska vi nog ut på en liten båttur, kul att upptäcka lite mer av det här stället! Hörs lite senare, ha en härlig söndag <3

//Good morning loves, and hello May! April went by incredibly fast, but it means that it’s soon summer time and I’ll get to hang out with Jon a lot again. :-) We woke up to rain deluxe this morning but it’s changing so quickly here so I’m still hoping for blue sky and sun. I actually think it will clear up soon! We’ve started every morning with coffee on the balcony and a workout, we woke up a bit late this morning so we just had coffee and then breakfast. Since it’s raining now I think we’re going for a quick workout and hopefully the beach after that. Feels like we’ve been here for like two weeks, but we’ve only been here for almost a week. I’m not feeling restless yet but I think we’re going out with a boat tomorrow, fun to explore a bit more of this place! Talk later, have a great sunday <3

16 reaktioner på “MORNING COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.