BLACK

janni-deler-bubbleroom-outfits8S0A8500
janni-deler-bubbleroom-outfits8S0A8556
janni-deler-bubbleroom-outfits8S0A8535
janni-deler-bubbleroom-outfits8S0A8664
janni-deler-bubbleroom-outfits8S0A8678
janni-deler-bubbleroom-outfits8S0A8668

All dressed in Bubbelroom.

Här kommer två olika looks, ovanligt mycket svarta kläder för att vara jag. :-) Jag valde ut dessa två outfits från Bubbleroom som jag gör ett samarbete med just nu. Jag är ju som ni vet en riktig online-shoppare, brukar nästan aldrig gå och kolla i butiker längre… Får faktiskt en hel del inspiration av att kolla olika webshoppar också, nästan som en modeblogg med massa outfits haha! För ett tag sedan berättade jag för er om MasterPass som är en betalningsmetod, man lägger till alla sina uppgifter (kortnummer, adress osv) så använder man det när man ska betala. Så – nu till det roliga! Om ni shoppar på Bubbleroom och använder MasterPass som betalningsmetod får ni fri frakt just nu, jag har dessutom en kod som ger er 20% rabatt på Bubblerooms alla egna märken (om ni betalar med MasterPass) – den är JANNI20 :-) Finns massa snygga grejer inne nu, HÄR hittar ni mina favoriter från deras hemsida! En blandning av partykläder, sommarkläder och lite annat smått och gott. Happy shopping babes! Puss <3

//Here’s two different looks, unusual for me to wear this much black. :-) I chose these two outfits from Bubbleroom that I’m doing a collab with right now. As you probably know I love online shopping, usually never go for shopping in stores anymore… Actually get lots of inspiration from webshops too, almost like a fashion blog with lots of outfits haha! A while ago I told you about MasterPass, a paying method where you add all your info (card number, address etc) and use it when you pay. So – now to the fun part! If you buy something on Bubbleroom and use MasterPass to pay you get free shipping, I also have a discount code that gives you 20% off Bubbleroom’s own brands (if you pay with MasterPass) – the code is JANNI20. :-) There’s lots of nice pieces at the moment, HERE you’ll find my favorites from their website! A mix of party clothes, summer clothes and some other things. Happy shopping babes! Hugs <3

In collaboration with Bubbleroom and Masterpass by Mastercard.

13 reaktioner på “BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.