ICE CREAM

1_MG_6608 - Photo by Fabian Wester
2_MG_6616 - Photo by Fabian Wester
4_MG_6642 - Photo by Fabian Wester

Chimi Eyewear glasses/ Storets top (here!)/ Levis shorts

En glass om dagen är bra för magen. Eller nåt sånt! ;-) Vi har ätit så mycket mat här borta, första hotellet vi bodde på åt vi buffé varje kväll. Dels för att den var riktigt bra och dels för att det var enkelt för mig som vegetarian. Har faktiskt varit enkelt att äta vegetariskt här, dom har haft bra alternativ och vi åt indiskt ikväll igen… Proppmätt just nu och redo för sängen, haha! Nu har vi bara två heldagar kvar, åker hem på tisdag men flyger först på kvällen så vi får hela dagen här på hotellet ändå. Ska njuta så mycket dom här sista dagarna, imorgon är väckarklockan ställd tidigt så vi hinner utnyttja hela dagen. Hoppas ni haft en fin helg så hörs vi imorgon, puss och kärlek <3

//One ice cream a day is good for you. Or something! ;-) We’ve been eating so much over here, the first hotel we stayed at we had buffet every night. Partly because it was so good and also because it was easy for me as a vegetarian. It’s been really easy to eat vegetarian food here actually, they have great options and we had indian food tonight again… So full right now and ready for bed, haha! We have two more days here, we’re leaving tuesday but late at night so we have the entire day here. Will enjoy it as much as I can these last days, the alarm is set early tomorrow so we can do as much as possible. Hope you guys had a great weekend and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love <3

9 reaktioner på “ICE CREAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.