COCONUT

janni-deler-coconutDSC_5029
janni-deler-coconutDSC_4924
janni-deler-coconutDSC_4892

Coconut drink on the beach <3 I’m wearing Trelika bikini!

Good morgon babes! Hoppas ni mår super, fredag och allt. :-) Har i vanlig ordning alldeles för mycket bilder kvar från Mauritius, men det var ju så fotovänligt där borta… Haha! Sista dagen drack vi coconuts på stranden, Lisa joinade oss för de sista dagarna vilket var superkul. Som sagt – det finns inget bättre än att lära känna nya människor. Jag velade lite fram och tillbaka över vad jag skulle göra i helgen, kollade på om jag skulle åka till Stockholm en sväng eller Marbella eftersom jag är själv här i Monaco nu. Bestämde mig för att joina Allegra till deras hus i Portofino istället, har alltid velat åka dit så min helg kommer spenderas i Italien. Ååh vad peppad jag är på det, ser så sjukt vackert ut där borta och vi kan köra dit på typ två timmar. Vad ska ni hitta på i helgen? PUSS <3

//Good morning babes! Hope you guys feel great, friday and all. :-) As usual I have way too many pics left to show you from Mauritius, but it was so photo friendly over there… Haha! The last day we had coconuts on the beach, Lisa joined us for the last days which was super fun. As I’ve said before – there’s nothing better than getting to know new people. I was thinking back and forth about what to do this weekend, was thinking about going to Stockholm or Marbella for a few days since I’m alone here in Monaco now. Decided to join Allegra to their house in Portofino instead, always wanted to go there so I’m gonna spend my weekend in Italy. Ooh I’m so excited, it looks so beautiful over there and we can drive there in like 2 hours. What are you guys up to this weekend? HUGS <3

12 reaktioner på “COCONUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.