INSTA LATELY

janni-deler-instagram-mauritius

Some of my Instagram-pics from this trip – Insta heaven haha!

Vilket drömställe för Instagram, blå himmel, vit sand och massa palmer. Min dröm-insta iallafall. ;-) Vi hade så kul med den här ananasen, det blev verkligen min pojkvän där borta haha! Saknar dock Jon som satan just nu, skönt att åka iväg i helgen och hänga med vänner så jag tänker på annat. Nästa vecka får vi äntligen träffas igen, blir ju lite svårt när man är på helt olika scheman och dåliga på att planera… ;-) Det här var alltså Mauritius-insta – följ mig (@jannid) om ni inte redan gör det och var beredda på Portofino-insta den här helgen. Googla bilder så ska ni se hur vackert det ser ut, längtar! Dags att röra sig – liten roadtrip och sen Portofinoo! PUSS <3

//What a dream place for Instagram, blue sky, white sand and lots of palm trees. My dream-insta at least. ;-) We had so much fun with this pineapple, it ended up to be my boyfriend over there haha! Miss Jon a lot now though, nice to go away this weekend and hang out with friends so I can think of something else. Next week we’ll finally see each other again, it’s a bit hard when you’re on completely different schedules and bad at planning… ;-) So this was Mauritius-insta – follow me (@jannid) if you’re not already and be prepared for Portofino-insta this weekend. Google pics from there and you’ll see how beautiful it looks, can’t wait to arrive! Time to go – a short road trip and then Portofinoo! HUGS <3

11 reaktioner på “INSTA LATELY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.