PORTOFINO

janni-deler-portofinoDSC_5087
janni-deler-portofinoDSC_5089
janni-deler-portofinoDSC_5096 copy
janni-deler-portofinoDSC_5100
janni-deler-portofinoDSC_5109

Morning walk to the lighthouse and then focaccia for breakfast <3

God morgon från Portofino! Vi kom fram sent igårkväll och åt middag i den lilla söta hamnen, så himla mysigt här. Massa smågator, båtar och härliga restauranger! Vi bor i Allegras magiska hus, ska visa er bilder härifrån senare, kommer vilja hänga här en del i sommar… ;-) Vi gick upp tidigt imorse för att ta en promenad till fyren, det var en riktigt härlig promenad på vägen ner och jag fick äntligen se Portofino i dagsljus. Hur vackert!? Vägen upp var lite jobbigare, typ 1000 trappor i en brant backe så vi fick en riktig workout haha! Vi kom hem till nybakad focaccia, kaffe och färskpressad apelsinjuice. Lite annorlunda frukost jämfört med vad jag brukar äta men jag försöker ta till mig den italienska livsstilen. ;-) Nu ska vi ut och åka båt, så vi hörs senare! PUSS <3

//Good morning from Portofino! We arrived late last night and had dinner in the cute little port, so cozy here. Lots of small streets, boats and cute restaurants! We live in Allegra’s magical house, will show you pics from here later, want to spend lots of time here this summer… ;-) We woke up early this morning to go for a walk to the lighthouse, it was such a nice walk down there and I finally got to see Portofino in daylight. How beautiful!? The way up was a bit tougher, like a thousand stairs uphill so we got a real workout haha! We arrived back to the house and had freshly baked focaccia, coffee and fresh orange juice. A different breakfast compared to what I’m used to but I’m trying to adapt the italian lifestyle. ;-) Time to go out with the boat, talk later! HUGS <3

19 reaktioner på “PORTOFINO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.