RED/GREEN

Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -3
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -15 copy
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -13
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -16
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -14 copy
 
Janni Deler Mauritius by Fabian Wester -10

Storets dress/ Senso shoes    Photos by: Fabian Wester

Hej babes! Sent inlägg ikväll, vi har varit ute hela dagen så har inte hunnit sitta vid datorn alls. Fortsätter på njuta spåret, haha! Idag har vi åkt båt, badat, ätit otroligt mycket pasta och druckit vin. Vi satte oss på ett supermysigt ställe för aperitivo (vin och snacks) och avslutade med middag, helt plötsligt var det sen kväll. Portofino är ett underbart ställe, det finns allt och man känner sig väldigt avslappnad vilket jag gillar. :-) Här kommer en look från Mauritius, när jag tog på mig klänningen hade jag planerat att ha den till klackar men det kändes bättre med sneakers så det fick bli det. Gillade att det var en mix med en gullig klänning och sneakers, körde på exakt samma spår ikväll. :-) Den här röda färgen passade så bra ihop med det gröna, som ni vet älskar jag massa färg. Nu är jag supertrött efter en heldag så dags att få lite sömn, hörs när jag vaknar. Puss och kram, hoppas ni har en fin kväll <3

//Hi babes! Late post tonight, been out all day so I haven’t had time to sit down with my computer at all. Continuing on the “enjoy life” track, haha! Today we’ve been out with the boat, had so much pasta and also wine. We sat down at this super cozy place for aperitivo (wine and snacks) and finished it with dinner, all of a sudden it was night. Portofino is such a nice place, there’s everything and you just feel relaxed which I like. :-) Here’s a look from Mauritius, when I put this dress on I planned to wear it with heels but it felt better with sneakers so it ended up with that. Liked the mix of a cute dress and sneakers, went for the exact same thing tonight. :-) This red color suited so well together with the green, as you know I love lots of colors. Now I’m super tired after a full on day so it’s time for some sleep, talk to you when I wake up. Kisses and hugs, hope you guys have a great night <3

11 reaktioner på “RED/GREEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.