CHIMI

Janni Deler Chimi Eyewear by Fabian Wester -14
Janni Deler Chimi Eyewear by Fabian Wester -4
Janni Deler Chimi Eyewear by Fabian Wester -18 copy
Janni Deler Chimi Eyewear by Fabian Wester -24
Janni Deler Chimi Eyewear by Fabian Wester -17 copy
Janni Deler Chimi Eyewear by Fabian Wester -6

What we shot in Mauritius – sunnies from Chimi Eyewear!

Solglasögon och ännu mera solglasögon – det är ju verkligen säsong för det nu. Älskar det! :-) Vi åkte till Mauritius för att plåta för Chimi Eyewear, ett nytt solglasögon-märke som passar mig perfekt. Dom släpptes i torsdags så fortfarande väldigt nytt! Mina favoriter blev färgen Peach och Aqua, även fast jag älskar alla färger… Perfekta sättet att pigga upp vilken outfit som helst, som alltid med solglasögon. Än så länge finns det två olika modeller som funkar för både tjejer och killar, jag skaffade några till Jon också så det ska bli kul att se hur dom sitter på honom. :-) Att det är världens skönaste killar som har startat märket gör det ju bara ännu roligare, vi hade verkligen en grym resa med minst ett par solbrillor på konstant. HÄR kommer ni till hemsidan! Vi kom precis fram till Milano så nu ska vi ut och ta en fika på stan, hörs ikväll <3

//Sunnies and even more sunnies – it’s the right season for it now. Love it! :-) We went to Mauritius to shoot for Chimi Eyewear, a new brand with sunglasses that just suits me perfectly. They released this thursday so it’s still very new! My favorites are Peach and Aqua, even if I love every color… The perfect way to add something extra to an outfit, as always with sunnies. So far there’s two different models that works for both men and women, I got some for Jon as well so it’ll be fun to see how they look on him. :-) The fact that it’s the funniest guys ever who started the brand just makes it even better, we had such a nice trip with at least one pair of sunnies on all the time. HERE you’ll get to the website! We just arrived to Milan so now we’re heading out for some coffee in town, talk tonight <3

In collaboration with Chimi Eyewear.

14 reaktioner på “CHIMI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.