FINALLY

jannideler-jonolsson1
janni-deler-jon-olsson

Me and my love on a beach in Hawaii <3

Åh nu sitter jag här hemma och väntar på att Jon ska komma. Känns som det var evigheter sen sist vi hängde, sist vi sågs var det ju bara för några timmar. Kommer tyvärr bli samma visa den här gången också, haha! Det var inte planerat att han skulle komma hit till Monaco idag men han bokade sista minuten, såklart ska jag till Hamburg imorgon för en 24-timmars jobbresa. Håller tummarna att han stannar kvar i helgen, våra scheman är så osynkade dom kan bli just nu haha! Anyway – ikväll ska jag krama ihjäl honom och bara mysa. Tror vi ska beställa hem lite libanes och kolla film, jag ska försöka övertala honom iallafall. :-) Hoppas ni har en mysig kväll – för det ska jag! Puss och god natt <3

//Oh now I’m sitting here at home waiting for Jon to come home. Feels like ages ago since we saw each other, the last time we only hung out for a few hours. Unfortunately it will be the same this time, haha! It wasn’t planned for him to come to Monaco today but he booked a last minute flight, of course I’m heading to Hamburg tomorrow for a 24-hour work trip. Fingers crossed he’ll stay here for the weekend, our schedules are so un-synchronized at the moment haha! Anyway – tonight I’m gonna hug him until he can’t breath and just chill. Think we’re ordering some lebanese food and movie night, I will at least try to convince him. :-) Hope you guys have a cozy night – I’m sure I will! Kisses and good night <3

10 reaktioner på “FINALLY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.