DREAM BEACH

janni-deler-dream-beachDSC_4028
janni-deler-dream-beachDSC_4036
janni-deler-dream-beachDSC_3969
janni-deler-dream-beachDSC_3959

The perfect beach – Mauritius!

God morgon babes! Idag är det molnigt här i Monaco så jag passar på att åka till ett soligt Hamburg tills solen kommer tillbaka hit. ;-) Kollade väderleksrapporten och det ska vara regnigt här i Monaco tills fredag morgon, jag kommer tillbaka torsdag natt. Bra timing? Haha! Nu blir det lite city-life och när jag kommer tillbaka vill jag utforska stränderna här runt omkring. Hur fin var stranden på Mauritius? Drömstrand – vit sand, palmer överallt och klarblått/turkost vatten. Stränderna här är också fina såklart men inte riktigt likadana som där borta… ;-) Nu ska jag packa och göra mig redo för en dag i Hamburg, vi hörs när jag är där! PUSS <3

//Good morning babes! Today it’s cloudy here in Monaco so I’m going to a sunny Hamburg instead, until the sun comes back here. ;-) Checked the weather report and it will rain here in Monaco until friday morning, I’m coming back thursday night. Perfect timing? Haha! Now it’s time for some city-life and when I’m back I want to explore the beaches around here. How beautiful is this beach in Mauritius? Dream beach – white sand, palm trees everywhere and clear blue/turquoise water. The beaches here are beautiful too but not really like the ones over there… ;-) Time to pack my bag and get ready for one day in Hamburg, talk to you when I’m there! HUGS <3

15 reaktioner på “DREAM BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.