HAMBURG

janni-deler-hamburgDSC_5394
janni-deler-hamburgDSC_5390
janni-deler-hamburgDSC_5397

Touchdown beautiful Hamburg!

Hello Hamburg! Har inte hunnit se så mycket då vi har varit inne på ett kontor hela dagen, men taxiresan dit och hit till hotellet visade ett väldigt fint Hamburg. Vi hann ut och kika från balkongen på kontoret en sväng iallafall, så himla vackert… Jag är här för en plåtning som vi ska göra imorgon, kommer berätta mer och visa bilder senare. :-) Som vanligt så är det ganska tight schema och jag har försökt ladda upp bilder i typ tjugo minuter men det ville inte funka. Fick köra internet från telefonen tillslut, mitt tålamod är inte det bästa. ;-) Nu ska jag vara i lobbyn om 3 minuter och jag har inte hunnit byta om, prioriterade att kika in här istället. Dags att springa iväg för middag, puss hjärtan <3

//Hello Hamburg! Haven’t had time to see much since we’ve been in an office all day, but the taxi drive there and to the hotel showed me a very beautiful Hamburg. We had time to go out on the balcony at the office for a quickie at least, so beautiful… I’m here to do a photoshoot tomorrow, will tell and show you more about that later on. :-) As usual the schedule is pretty tight and I’ve been trying to upload pictures here for about 20 minutes but it didn’t seem to work. Had to share internet from my phone in the end, my patience isn’t the best. ;-) Have to be in the lobby in 3 minutes and I didn’t have time to change yet, had my priorities on checking in saying hi to you guys instead. Time to run for dinner, hugs babes <3 

22 reaktioner på “HAMBURG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.