LACE & FLOWERS

janni-deler-DSC_5495-Redigera

Flower crown made by me (haha)/ Stone Cold Fox jumpsuit

Hektiskt dag babes, hann tyvärr inte redigera någon mer bild pga att jag tydligen prioriterade en nap på flyget till Frankfurt haha! Sitter här just nu och ska alldeles strax hoppa på flyget till Nice, ska bli underbart att krypa ner i en varm säng när jag kommer hem. Känns nästan lite konstigt att Jon är där nu när jag kommer, har ju varit där själv några gånger nu. ;-) Mycket mysigare att komma hem till sällskap! Har haft en fantastisk dag med ett riktigt härligt gäng, ska berätta mer när jag har lite mer tid. Hatar att känna att jag inte har tid för bloggen, gillar inte att stressa ihop inlägg egentligen men det känns så konstigt att inte skriva till er. Dags att boarda, hörs imorgon när jag är hemma igen. Lots of love <3

//Hectic day babes, I didn’t have time to edit more pictures since I apparently prioritized to have a nap on the flight to Frankfurt haha! I’m here right now and will soon go on the flight to Nice, will be amazing to come home and sleep in a warm bed. Almost feels a bit weird that Jon is there now when I’m coming, I’ve been there alone a few times now. ;-) So much nicer to come home and have some company! We’ve had an amazing day with such a nice group, will tell you more as soon as I have time. Hate to feel that I don’t have time for the blog, usually don’t like to make a blogpost when I’m stressed but it feels weird not writing to you guys. Time to board, talk tomorrow when I’m back home. Lots of love <3

11 reaktioner på “LACE & FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.