PHOTOSHOOT MORNING

janni-deler-photoshoot-morningDSC_5441
janni-deler-photoshoot-morningDSC_5432 copy
janni-deler-photoshoot-morningDSC_5446

Photoshoot morning – dreamy location and dreamy breakfast!

Hej babes! Fullt ös här i Hamburg, startade dagen tidigt och nu har jag precis fått smink och hår fixat. Har redan tryckt i mig två frukostar – mitt favoritmål på hela dagen så varför inte äta två? ;-) Ska bli kul att visa er resultatet härifrån sen, det är en superhärlig fotograf (Candice Lake) som plåtar så jag är säker på att bilderna kommer bli bra. :-) Ska vara här hela dagen och flyger hem vid 20 ikväll, måste dock mellanlanda i Frankfurt så kommer hem sent… Det blev en snabbis i Hamburg men jag gillar verkligen stället redan, vill åka tillbaka hit och uppleva staden också. Nu måste jag byta om, hörs under dagen. PUSS <3

//Hey babes! Full gas here in Hamburg, started the day early and now I just got hair and make up done. Already had two breakfasts – my favorite meal of the day so why not have two? ;-) Will be fun to show you guys the result from this later on, it’s such a nice photographer (Candice Lake) who’s shooting so I’m sure the pictures will turn out great. :-) Will be here all day and my flight back is at 8pm, have a stopover in Frankfurt though so I will come home late… A quickie in Hamburg but I really like this place already, want to go back here and explore the city too. Time to change, talk to you later. HUGS <3

13 reaktioner på “PHOTOSHOOT MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.