A WEEK AGO

janni-deler-a-week-agoDSC_5177
janni-deler-a-week-agoDSC_5163
janni-deler-a-week-agoDSC_5185
janni-deler-a-week-agoDSC_5158
janni-deler-a-week-agoDSC_5213 copy
janni-deler-a-week-agoDSC_5219

Last weekend – in Portofino! <3

Förra helgen spenderades ju i Portofino, kolla vad vackert det var där på kvällen när alla husen lyste upp. Vill verkligen åka tillbaka dit snart, äta god pasta (som jag aldrig brukar gilla annars men den ni ser på bilder var speciell – med spenatfyllning och nötsås) och bara mysa. Helgens planer är lite oplanerade, det är Monaco Grand Prix Historique här i helgen så får se vad som händer. :-) Hade ju tänkt hänga med Jon men som sagt så blev det lite ändrade planer… Haha! Ikväll blir det hemmakväll, tänkte köra spa och bara mysa här hemma och imorgon ska jag hänga med Allegra. Kanske åker förbi Cannes (filmfestivalen) en sväng för att se vad som händer där, fullt ös här runtomkring den här helgen! Puss på er, hoppas ni har en fin kväll <3

//Last weekend was spent in Portofino, look how beautiful it was at night when all the houses was lit. Really want to go back there soon, eat good pasta (as I usually don’t like but the one you see in the pic was special – filled with spinach and nut sauce) and just chill. This weekend is pretty unplanned, it’s Monaco Grand Prix Historique here this weekend so I’ll see what we’re doing. :-) My plan was to hang out with Jon but as I said we had some changed plans… Haha! Tonight I’m going for a night in, gonna do some spa and just chill and tomorrow I’m hanging out with Allegra. Maybe we’re heading to Cannes (film festival) to see what’s happening there, a lot going on around here this weekend! Hugs babes, hope you have a great night <3

15 reaktioner på “A WEEK AGO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.