RASPBERRY WHITE CHOCOLATE SMOOTHIE

janni-deler-chia-smoothieDSC_3753
janni-deler-chia-smoothieDSC_3751
janni-deler-chia-smoothieDSC_3758

Super pink smoothies with lots of goodies!

God morgon hjärtan! Smoothie-Janni är tillbaka, haha! ;-) Gör alltid smoothies på morgonen nu, när jag bodde i Stockholm åt jag nästan alltid gröt men här är det smoothies som gäller. Gör dom alltid ganska tjocka så jag kan äta med sked, tycker det är godare. Den här har jag gjort ganska ofta senaste tiden: 2,5 dl frysta hallon, 1 portion hallon/vit choklad proteinpulver (HÄR), en halv banan och vatten/mjölk. Vet inte hur mycket jag tar men typ 1,5 dl – man får prova så man får den konsistens man vill. :-) Toppade med chiafrön, kokos och granola, mumma! Åt frukost på balkongen idag, massa snabba bilar som låter och solen skiner. ;-) Ska nog ner en sväng till stranden idag. Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning loves! Smoothie-Janni is back, haha! ;-) I always make smoothies in the morning here, when I lived in Stockholm I had oatmeal almost every morning but here I go for smoothies. I always make them pretty thick so I can eat it with a spoon, think it’s tastier. This one is a favorite: 2,5 dl frozen raspberries, 1 portion raspberry/white chocolate protein powder (HERE), half a banana and water/milk. Don’t know exactly how much but approximately 1,5 dl – try differently so you get the thickness you like. :-) Topped it all with chia seeds, coconut flakes and granola, yum! Had breakfast on the balcony today, the sound of fast cars and lots of sun. ;-) Think I’m heading down to the beach today. Hope you guys will have a great saturday and I’ll talk to you later, HUGS <3

In collaboration with Fitnessguru.

8 reaktioner på “RASPBERRY WHITE CHOCOLATE SMOOTHIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.