WHAT I MISS

jannideler-family

What I miss the most right now <3

Hej babes! Har haft en riktig längta efter familjen-dag idag… Saknar dom alltid när jag inte träffar dom såklart men idag var det lite extra mycket. Ni är säkert många som märkt att jag är en riktig familje-människa, vi umgås ofta och älskar att göra saker ihop. Det har ju blivit lite mindre nu när jag har flyttat, och det är faktiskt det jag saknar mest. Jag har ju inte träffat Jon så mycket heller, jag har flängt runt så mycket så nu behöver jag lite kärlek, haha! Ska kolla biljetter till Spanien där min pappa, syster och systerdotter är just nu. Vill träffa lillan och se hur hon växer och lär sig göra saker. Ser fram emot imorgon när Jon kommer tillbaka hit. <3 Ligger hemma i soffan och kollar Gossip Girl just nu, har sån sjuk tandvärk (visdomstand som är på g) så det kanske är därför jag vill ha kärlek haha! Får se om jag orkar mig ut för middag/drinkar ikväll med Allegra och lite tjejer. Just nu lockar soffan mer men får se hur jag känner. Puss på er, ha en fin kväll <3

//Hey babes! Today I’ve had a miss my family-day… I always miss them when I don’t see them of course but today it’s been a bit more than usual. I guess most of you know that I’m a true family-person, we hang out a lot and love to do things together. We do that a bit less now when I’ve moved, and that’s the one thing I miss the most. I haven’t seen Jon that much either, I’ve been flying around so much so now I need some love, haha! Will look for tickets to Spain where my dad, sister and niece are right now. Want to see the little one and see how she grows up and learns to do stuff. I’m looking forward to tomorrow when Jon is back here. <3 Right now I’m in the couch watching Gossip Girl, I have a crazy tooth ache (a visdom teeth is on it’s way) so maybe that’s why I want some extra love haha! Will see if I have the energy for dinner/drinks tonight with Allegra and some girls. Right now the couch sounds way better but I’ll see how I feel. Hugs babes, have a great night <3

12 reaktioner på “WHAT I MISS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.