REBELLE BTS

janni-deler-rebelleDSC_5380
janni-deler-rebelleDSC_5437 copy
janni-deler-rebelleDSC_5425
janni-deler-rebelleDSC_5497 copy
janni-deler-rebelleDSC_5381
janni-deler-rebelleDSC_5507

Snapshots from our photoshoot in Hamburg with Rebelle.

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, dricker kaffe och väntar på att Jon ska komma hem. :-) Här kommer lite bilder från vår dag i Hamburg tillsammans med Rebelle. Vi gjorde en plåtning som jag visar er mer av när jag fått resultatet! Rebelle är en hemsida som säljer “pre-loved” saker, eller vintage om man hellre kallar det för det. ;-) Jag har faktiskt aldrig köpt något vintage. Efter våra dagar med teamet så har jag spanat in hemsidan och känner bara varför har jag inte gjort det förut? Haha! Finns ju så mycket balla grejer som inte finns i butik nu, och ibland även för mycket bättre pris. Väldigt enkelt att sälja sina egna saker också. Något som imponerade mig var vilken koll dom har, varenda sak som säljs går igenom en äkthetskontroll som var helt galen. Tjejerna som gjorde det kan man lita på till hundra procent, vi fick se olika väskor och skor där vi alla gissade fel… Man kan lugnt säga att dom vet vad dom gör. ;-) Dom har precis lanserat i Sverige också, så är ni shoppingsugna eller vill sälja något så spana in deras sida HÄR! Jag föll för den här jumpsuiten från Stone Cold Fox, och även för alla fina väskor (såklart…). Blev riktigt sugen på den stora väskan från LV, vet dock inte vart jag ska ha den. Ska klura så får vi se om det blir ett köp! :-) Grym dag med hela gänget iallafall och jag ser fram emot att se hur bilderna blev. Nu – städa innan Jon kommer hem. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, I’m having coffee and waiting for Jon to come home. :-) Here’s some pics from our day in Hamburg with Rebelle. We did a shoot that I’ll show you more of when I’ve seen the result! Rebelle is a website that sells “pre-loved” things, or vintage if you prefer to call it that. ;-) I’ve actually never bought something vintage. After our days with the team I checked out the website and now I just feel why haven’t I done this before? Haha! There’s so many cool things that’s not available in stores now, and also for a much better price sometimes. Very easy to sell your own stuff too. Something that impressed me was how much they know, every piece they sell goes through a check where they see if it’s real and it was just crazy. The girls who did it are a hundred procent trustworthy, we got to see different bags and shoes where we all guessed wrong… You can be sure they know what they’re doing. ;-) If you feel like shopping or selling check out their website HERE! I fell in love with this jumpsuit from Stone Cold Fox, and also all the bags (of course…). Really wanted this big bag from LV, not sure where to have it though. Have to figure it out and then see if I buy it! ;-) Great day with the team and I look forward to seeing the pictures. Now – clean before Jon comes home. HUGS <3

In collaboration with Rebelle.

15 reaktioner på “REBELLE BTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.