ONLINE SHOPPING

janni-deler-bubbleroom-mastercard8S0A8688
janni-deler-bubbleroom-mastercardDSC_5082
janni-deler-bubbleroom-mastercardDSC_5080

Online shopping – my favorite way to shop!

Hej babes! Shoppingsuget är större än någonsin, alltid samma visa för mig när våren/sommaren kommer… Har alldeles för mycket kläder redan men gjorde ju en storrensning innan jag flyttade. Skönt! :-) Det betyder att jag kan unna mig lite shopping, hehe! Här är en påminnelse om mitt samarbete jag gör med Bubbleroom och MasterPass just nu – det är fri frakt på deras hemsida om ni betalar med MasterPass. HÄR hittar ni Bubblerooms nyheter, massa fina vår och sommarkläder. HÄR hittar ni även mina favoriter från hemsidan! :-) Jag har flörtat till mig en rabattkod också, använd JANNI20 för 20% rabatt på deras egna märken om ni betalar med MasterPass. Lägg upp era Bubbleroom-outfits på Instagram och lägg till #BubbleroomStyle så kan jag se era looks och ni kan även synas på deras hemsida! Dags för mig att spana in alla nyheter – kliar i fingrarna haha (shopping beroende??). PUSS <3

//Hey babes! My urge for shopping is bigger than ever, always the same when spring/summer is coming… Have way too much clothes already but I did a huge clean out before I moved. Feels good! :-) That means that I can treat myself with some shopping, hehe! Here’s a little reminder of my collab with Bubbleroom and MasterPass. HERE you’ll find the news from Bubbleroom – you’ll get free shipping if you pay with MasterPass. HERE you’ll find my favorites from their website! :-) I also flirted with them so now I have a discount code, use JANNI20 for 20% off their own brands. Post your Bubbleroom looks on Instagram and add #BubbleroomStyle so I can see your looks and you also have the chance to have your pic on their website. Time for me to check out all the news – my shopping nerv is awake haha (shopping addict??). HUGS <3

In collaboration with Bubbleroom and MasterPass by MasterCard.

8 reaktioner på “ONLINE SHOPPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.