GETTING READY

janni-deler-shopping-collage

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!

God morgon babes! Ja, nu vet ni att jag är sjukt shoppingsugen… Igår satt jag och kollade Shopbop och hittade så sjukt mycket söta sommarplagg. Funkar ju minst lika bra med boots och en skinnjacka om man har lite kallare väder, här är det ju sommar redan. Hoppas det håller i sig! :-) Som ni ser ovan är jag helt hooked på off shoulder och blått. Igår var vi och kollade lite butiker och jag hittade bara en tröja på Zara man!? Haha, sjukt egentligen men den var så himla mysig. Ska visa er sen! Nu ska vi möta upp Allegra och jag ska vara tränare, vi ska köra ett träningspass vid vattnet och ben står på schemat… Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! Yes, you know that I feel like shopping by now… Yesterday I scrolled through Shopbop and found lots of cute summer pieces. Works just as good with boots and a leather jacket if you’re in colder weather. We have summer here already. Hoping that it will stay like this! :-) As you can see above I’m totally hooked on off shoulder and blue. Yesterday we went to check out some stores and I found a shirt in Zara man only!? Haha, weird but it was so cozy. Will show it to you later! Now we’re meeting up with Allegra and I’m gonna be the trainer, we’re doing a workout by the water and we have legs on the schedule… Talk later, HUGS <3

6 reaktioner på “GETTING READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.