MONACO DAY

janni-deler-monaco-dayDSC_5744
janni-deler-monaco-dayDSC_5720
janni-deler-monaco-dayDSC_5738

Went to the yacht club in Monaco – pool and then a typical italian afternoon.

Klockan springer alltid iväg när man är ute och gör saker, hänger inte riktigt med. ;-) Startade dagen med ett träningspass, det var riktigt jobbigt idag… Har mest tagit promenader och inte tränat ett riktigt pass på ett tag, och det kändes haha! Efter det åkte jag och Allegra och lunchade, vi åkte till Monaco’s Yacht Club som är precis vid hamnen här i Monaco. Vi låg vid poolen en stund och sen åkte vi ner till ett ganska nytt ställe (tror jag?) som heter Wine Palace. Allegra är ju från Italien och dom kör ju aperitivo ganska ofta. Jag stannade och drack för ett glas vin och lite ost, kan liksom inte tacka nej till tryffelost. Två saker jag älskar mest när det kommer till mat ihop i ett, magiskt. Superhärlig dag och jag är så otroligt glad över att ha en tjejkompis här som jag har sjukt kul med, känns mer som hemma då. :-) Kommer upp en video från gårdagen här ikväll så vill ni se en typisk dag i Monaco så får ni se det snart. PUSS <3

//Time flies when you’re away doing stuff, I don’t know why. ;-) Started the day with a workout, it was so tough today… I’ve mostly been out for walks lately and not really done a real session, and I could feel that haha! After that I went for lunch with Allegra, we went to Monaco’s Yacht Club that’s right by the port here in Monaco. We stayed by the pool for a while and then we went down to this pretty new place (I think?) that’s called Wine Palace. Allegra is from Italy so they go for aperitivo pretty often. I stayed for a glass of wine and some cheese, couldn’t say no to truffle cheese. Two things I love the most when it comes to food in one, magic. Such a nice day and I’m so glad I have a girl friend here I have so much fun with, makes this place feel more like home. :-) Will post a video from yesterday here tonight so if you want to see a typical day in Monaco you’ll see it soon. HUGS <3

12 reaktioner på “MONACO DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.