BLACK/PINK

janni-deler-black-pink-wallDSC_5804-Redigera
janni-deler-black-pink-wallDSC_5814 copy

Dior sunglasses/ Nelly dress (old, similar HERE! -adlink)

Snacka om storstädning, tror vi städade, skurade, rensade non stop fram tills klockan var 15. När vi äntligen var klara med det bar vi ner lite saker till källaren och sen gick vi till stranden en timme. :-) Den här rosa väggen finns vid stranden så knäppte av några snabba bilder. Lånade Jons nya solbrillor som jag nog kommer låna lite oftare… ;-) Kom precis hem efter en liten promenad med Jon, nu luktar det mat i hela lägenheten så först blir det middag och sen blir det städning på mig själv. Skrubba kroppen, tvätta håret, måla naglar osv. Känner mig helt lugn i kroppen när allt är rent och fräscht runtomkring mig så nu vill jag känna mig lika fräsch själv, haha! Puss hjärtan <3

//Talk about major cleaning, think we cleaned, mopped, sorted out stuff non stop until it was 3 pm. When we finally were done we carried some stuff down to the basement and then went to the beach for an hour. :-) This pink wall is right by the beach so I snapped some quick pics. Borrowed Jon’s new shades that I’ll probably borrow more often… ;-) Just got back home after a walk with Jon, now it smells food in the entire apartment so first up is dinner and then cleaning myself. Body scrub, wash my hair, do new nail polish etc. I’m feeling all relaxed in my body when everything is clean and fresh around me so now I want to feel just as fresh, haha! Hugs loves <3

10 reaktioner på “BLACK/PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.