WALKING

janni-deler-daily-walk-monacoJ1040785
janni-deler-daily-walk-monacoJ1040777
janni-deler-daily-walk-monacoJ1040791
janni-deler-daily-walk-monacoJ1040797

Daily walk here in Monaco – just love it! <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? Vi har städdag här hemma, alltså major. Har städat lite från och till hela tiden (är väldigt pedant, klarar inte av stökigt) men nu var det dags för en storstädning. Ska dammsuga och skura lägenheten nu och sen är vi nästan klara. :-) Vi har ju tavlor som ska upp innan allt är klart här och igår åkte vi äntligen och skulle köpa skruvar, en tavla är väldigt tung och vi vet inte exakt materialet på väggen vilket gör det svårt… Så – nu har vi bett om hjälp så det blir förhoppningsvis klart på måndag. Då ska jag visa er en house-tour! :-) Igårkväll gick vi en kvällspromenad vid vattnet. jag älskar verkligen att promenera runt här. Går överallt då det går fortare och man slipper trafik, sen är det extra skönt att gå en sväng innan man ska sova tycker jag. Nu ska jag skura, sen till beachen en stund då det inte är ett moln på himlen. PUSS på er, ha en magisk lördag <3

//Hey loves! How are you? We have a mayor cleaning day here today. Been cleaning a bit every day (I’m really bad at having it messy around me, need it clean) but now it was time for a big clean. Have to vacuum and then mop the floor and after that we’re almost done. :-) We have some paintings we need to hang up before everything is done here and yesterday we finally went to the store to buy screws, one painting is really heavy and we weren’t sure about the material of the walls which makes it hard… So – we finally asked for help so hopefully it will be sorted on monday. Then I’m gonna give you guys a house tour! :-) Yesterday we went for a night walk by the water, I really love walking around here. I walk everywhere since it goes faster and you don’t get stuck in traffic, it’s also extra nice to go for a walk before you go to bed I think. Time to mop the floor, then the beach since there’s not a single cloud outside. HUGS babes, have a magical saturday <3

18 reaktioner på “WALKING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.