BEACH

janni-deler-beachDSC_6787
janni-deler-beachDSC_6774-Redigera
janni-deler-beachDSC_6781

Last day on the beach <3 Peony Swimwear bikini/ Gandys towel (here!)

God morgon babes! Sista dagen i Monaco idag, flyger till Stockholm ikväll. Har inte varit där på evigheter känns det som, ska träffa familjen, vänner och mysa lite innan det blir Spanien för sommaren. Har verkligen varit underbart att vara här så länge, jag trivs mer och mer för varje dag som går. Länge sedan jag kände att jag inte ville åka hemifrån, när jag bodde i Stockholm ville jag hela tiden boka någon resa så jag hade något att se fram emot. Nu känns det annorlunda och det känns som jag hittat rätt, en väldigt härlig känsla. :-) Igår hängde vi på stranden en timme och tänkte göra samma idag, njuta sista timmarna av sol och strand. Jag är svag för runda handdukar och den här är ny, killarna som startat märket förlorade sina föräldrar när dom var unga i Tsunamin. Efter det startade dom Gandys, när man köper deras produkter går en del till skolor, mat och mediciner bland annat till barn. Väldigt fint och viktigt tycker jag! <3 Nu – börja packa och sen strand! Puss hjärtan!

//Good morning babes! Last day in Monaco today, flying out to Stockholm tonight. Haven’t been there in so long, will see my family, friends and just have a nice time before I go to Spain for the summer. It’s been so great to be here for so long, I like it more and more when I’m here. Long time ago since I felt that I didn’t want to leave my home, when I lived in Stockholm I always wanted to book a trip so I had something to look forward to. It feels differently now and I finally feel that I’ve found the right place, a very nice feeling. :-) Yesterday we hung out on the beach for an hour and my plan is to do the same today, enjoy the last hours with sun and beach. I’m weak when it comes to round towels and this one is new, the guys who started the brand lost their parents when they were young in the Tsunami. After that they started Gandys, when you buy their products a part of it goes to schools, food and medicine for kids. A very important and great thing in my opinion! <3 Now – start packing and then beach! Hugs babes!

9 reaktioner på “BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.