WORKOUT DONE

janni-deler-workout-ready-fitnessguruJ1060128-Redigera-2
janni-deler-workout-ready-fitnessguruJ1060173 copy

Workout mode again – wearing Fitnessguru top (here!) and Reebok shorts and shoes.

Åh vad härligt det var att träna igen, och jag kan garanterat säga att jag kommer gå konstigt imorgon haha! Har ju inte kört styrka/gym på så länge nu, och bokade upp ett benpass med Alex… Yes, hon dödade mina ben och rumpa idag och det är ett som är säkert. ;-) På tal om träning så ville jag visa ett av plaggen jag fick hem från Fitnessguru, det är Petras kollektion och jag älskar det! Sitter som en smäck och jag gillar verkligen färgkombon. Snyggt jobbat Petra! :-) Jag är ju ambassadör för Fitnessguru så det är kul att dom fått in lite kläder också, kul mix bland alla proteinpulver och jordnötssmör haha! Dags för en dusch och soffläge, hoppas ni har en fin kväll. Puss och god natt <3

//Oh it was so nice to workout again, and I can for sure say that I will walk funny tomorrow haha! Haven’t done strength/gym workouts in so long, and then I book a leg workout with Alex… Yes, she killed my legs and ass today and that’s a fact. ;-) Speaking of training I wanted to show you guys one of the pieces I got from Fitnessguru, it’s from Petra’s collection and I love it! Fits perfectly and I really like the color combo. Great job Petra! :-) I’m an ambassador for Fitnessguru so it’s fun that they’ve gotten som clothes too, fun mix in between all the protein powders and peanut butter haha! Time for a shower and then tv mode, hope you have a great night. Kisses and good night <3

13 reaktioner på “WORKOUT DONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.