SPA TIME

janni-deler-spa-timeDSC_6919
janni-deler-spa-timeDSC_6930
janni-deler-spa-timeDSC_6924
janni-deler-spa-timeDSC_6921
janni-deler-spa-timeDSC_7005

Spa time and dinner earlier this week <3

God morgon babes och hej fredag! :-) Vi var ju på spa tidigare i veckan, det var Maria Nila som hade anordnat en spadag och vi fick hårbottenmassage som kan ha varit det bästa på länge. Jag ryser i hela kroppen när jag får det, haha! Vi badade, snackade ikapp och hade det väldigt mysigt. Efter det gick vi till Kommendören och åt vegansk middag, passade mig perfekt. :-) Vi åt vegansk mat eftersom Maria Nilas produkter är veganska, så då körde vi på samma tema hela kvällen. Otroligt härlig paus mitt i veckan! Nu sitter jag och väntar på Alex, vi ska promenera till gymmet och köra ett ryggpass och efter det ska jag träffa Mira (äntligen!!) och äta picknick någonstans i solen. Tror det blir en härlig fredag! Hoppas ni också får det, vi hörs sen <3

//Good morning babes and hello friday! :-) We went to a spa earlier this week, there was an event with Maria Nila and they had a spa day where we also got a scalp massage that may have been the best thing in a long time. I always get goosebumps all over my body when I get that, haha! We went in the water, talked a lot and had a great time. After that we went to Kommendören for a vegan dinner, suited me perfectly. :-) We had vegan food since Maria Nila’s products are vegan, so we went for the same theme all night. Amazing break in the middle of the week! Now I’m waiting for Alex, we’re walking to the gym for a back workout and after that I’m meeting up with Mira (finally!!) to have picnic somewhere in the sun. Think this will be a great friday! Hope you guys will have one too, talk later <3

9 reaktioner på “SPA TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.