LAST SWIRL

janni-venus

Last swirl for this time – it just makes you happy!

Sista swirlen för den här gången, haha! Har börjat älska att göra gif:s (rörliga bilder), tycker det ger en riktigt härlig känsla. :-) Jag har ju gjort ett samarbete med Gilette Venus och deras nya rakhyvel Venus Swirl, nu har vi äntligen dragit vinnaren som kommer få köra ett pass med mig och Lisa! Vinnaren presenteras via DM på Instagram inom kort. Stort grattis till dig – hoppas du är peppad på träning för det är jag. ;-) Tack för alla andra fina bidrag, otroligt kul att se. Ni är ju några som vunnit en varsin Swirl också, så jag hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag gör. Puss hjärtan, hörs sen <3

 //Last swirl for this time, haha! I’ve started to love gif:s (moving pictures), think it gives such a nice feeling. :-) I’ve done a collaboration with Gilette Venus and their new razor Venus Swirl, and we finally picked the winner that will get to do a workout with me and Lisa! The winner will be contacted via DM on Instagram soon. Huge congrats – hope you’re excited for a workout because I am. ;-) Thanks for all your posts, so much fun to see. Some of you won a Swirl as well, so I hope you’re gonna like it as much as I do. Hugs babes, talk later <3

In collaboration with Gillette Venus

16 reaktioner på “LAST SWIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.