CHANGE OF PLANS

IMG_2077

A night that didn’t end up as planned…

Hej hjärtan! Hoppas ni haft en fin morgon, min natt slutade vid 4 imorse… Jag fick ett skavsår igår som jag inte brydde mig så mycket om, drog på ett plåtser som man alltid gör och sen tänkte jag inte mer på det. Hängde med Mira hela dagen och vi gick runt på stan, sen började det göra sjukt ont så vi gick hem till henne och åt middag. Då började det dunka i foten och jag fick feber från ingenstans så jag åkte hem till pappa och tänkte att något var knasigt. När jag sen bara mådde sämre och foten gjorde sjukt(!) ont ringde jag sjukvårdsupplysningen som sa att jag absolut skulle åka till akuten. Så – jag spenderade resten av kvällen/natten där. Min fina mamma var med mig, hon är verkligen världens bästa! <3 Hur sjukt är det att ett litet skavsår kan gå så illa? Ville vända i taxin när jag förstod att jag var påväg till akuten med ett skavsår haha! Det var blodförgiftning (haft det förut för ca 9 år sedan) så nu blir det penicillin i 10 dagar. Nästan läskigt hur snabbt det kan vända, jag är glad att jag åkte in även om det kändes töntigt just då. När vi åkte därifrån fick vi se en väldigt fin soluppgång iallafall. :-) Nu – apoteket och hämta penicillin och sen chilla resten av dagen. PUSS på er <3

//Hey loves! Hope you’ve had a great morning, my night ended at 4 this morning… I got a blister yesterday that I didn’t really care about, just putted on a bandaid that you always do and then I didn’t think about it more. Hung out with Mira all day and we walked around town, then it started hurting a lot so we went to her place for dinner. By then my foot started hurting a lot and I got a fever out of nowhere so I went home to my dad and started to think that something was wrong. I started to feel even worse and my foot started to hurt as hell(!) so I called a doctor that told me I should go to the emergency room. So – I spent the rest of my night there. My amazing mom joined me, she’s truly the best! <3 How crazy is it that a small blister can go so bad? Wanted to turn back when I realized I was on my way to the emergency room with a blister haha! I had blood poisoning (had it before like 9 years ago) so now I need to take penicillin for 10 days. A bit scary how fast it can go, I’m glad I went even though it felt like a joke in the beginning. When we drove back we got to see this beautiful sunrise at least. :-) Now – pharmacy to pick up penicillin and then chill the rest of the day. HUGS babes <3

30 reaktioner på “CHANGE OF PLANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.