FAVORITE MOMENT

janni-deler-ck-minute5
janni-deler-ck-minute1
janni-deler-ck-minute2
janni-deler-ck-minute4
janni-deler-ck-minute6

Sunset with my love <3 Wearing Calvin Klein Step Watches: Women here! Men here!  -adlinks

Att kolla solnedgången på en strand – min absoluta favoritstund på dagen. Jag är så glad över att jag bor nära stranden nu, jag tänker på det väldigt ofta. Jag vill dela mitt favorit ögonblick med er, att sitta på stranden med min älskling och se när dagen blir kväll är en favorit för mig. Vi båda lever ju ganska hektiska liv med mycket resande, vi har alltid jobb att göra på datorn och båda är ganska dåliga på att lägga ifrån sig jobb. Jag tror vi båda har ganska svårt att slappna av och njuta av nuet. När jag sitter och ser solen gå ner känner jag mig alltid lugn, speciellt när Jon sitter bredvid. Det finns inget finare än när himlen blir rosa/orange/gul och man hör vågorna, det gör mig glad och lugn i hela kroppen. Vad gör er lugna? Har ni något som alltid funkar? När jag är tillsammans med Jon i Spanien igen så ska jag ta med mig honom för att kolla solnedgången, från och med nu ska det bli tradition. Puss och kram <3

//To watch the sunset on a beach – my absolute favorite moment of the day. I’m so happy that I live right by the beach now, I think about it very often. I wanted to share my favorite moment with you guys, to sit on the beach with my love and watch when the day is turning to night is a favorite moment for me. We both live pretty hectic lives with a lot of traveling, we are constantly working with something on the computer and we’re both pretty bad at putting work aside. I think both of us have a hard time to relax and just enjoy the moment. When I get to sit and watch the sun set I always feel calm, especially when Jon is next to me. There’s nothing more beautiful than when the sky turns pink/orange/yellow and you hear the waves, it just makes me happy and calm in my entire body. What makes you calm? Do you have something that always works for you? When I’m back with Jon again in Spain I will bring him to watch the sunset with me, from now on I’m going to make that tradition. Kisses and hugs <3

In collaboration with Calvin Klein.

22 reaktioner på “FAVORITE MOMENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.