FOODIE

janni-deler-foodieDSC_7076
janni-deler-foodieDSC_7085 copy
janni-deler-foodieDSC_7078
janni-deler-foodieDSC_7081 copy
Food from Koloni – love that place! <3

God morgon babes! Mår SÅ mycket bättre nu, underbart. Var förbi sjukhuset imorse igen, det tog bara 15 minuter den här gången, lite skillnad från förra gången då vi var där typ 4 timmar haha! Idag är det stor dagsfest på gång med gänget på kontoret som firar 3 år, har varit peppad på det här så länge men jag kommer ta det lugnt idag. Blir ingen dricka för mig (medicin och foten, ingen bra kombo) men det blir kul iallafall. :-) Vi ska börja med brunch och sen fest! Jag hoppas på att det blir liknande mat som när jag och Mira åt i fredags, vi beställde mat från Koloni som är en favorit hos mig. Riktigt bra wraps, sallader och efterrätterna ska vi inte ens prata om… Raw-cheesecake och raw-bollar, alltså mums. Vi beställde från Foodora som Mira precis börjat jobba med, varför har jag inte provat det tidigare? Första gången jag provar och jag är impad, man kunde välja restauranger som ligger i närheten, beställer vad man vill ha sen kommer det till dörren. Sjukt smidigt! Nu ska jag duscha och preppa för dagsfest, hörs sen. PUSS <3

//Good morning babes! I feel SO much better now, amazing. Went by the hospital this morning again, it only took us 15 minutes this time, much better than last time when we were there for like 4 hours haha! Today there’s a big day party with the team in the office that celebrates 3 years, I’ve been so excited for this for so long but I’m gonna take it easy. No alcohol for me today (medicine and the foot, not a good combo) but I’m gonna have fun anyway. :-) We’re starting with brunch and then party! I’m hoping for similar food like me and Mira had this friday, we ordered from Kolini that’s a favorite of mine. Amazing wraps, salads and don’t even get me started on the desserts… Raw-cheesecake and raw-balls, oh my. We ordered through Foodora that Mira just started working with, why haven’t I tried that earlier? First time I try and I’m really impressed, you could choose restaurants close by, order what you want and then get it delivered to the door. So smooth! Time for a shower and then prep for the day party, talk later. HUGS <3

10 reaktioner på “FOODIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.