MINI ME

janni-deler-mini-meDSC_7093
janni-deler-mini-meDSC_7092 copy

Mini Janni – found these pictures while cleaning out at my dads place!

Ni är ju några som frågat om att se bilder på mig när jag är liten, jag har inte haft några men idag hittade jag dessa när jag var hos pappa haha! Han ska flytta så han håller på och rensar, jag hade en låda på vinden och där i låg lite bilder. Ser ni att det är jag? ;-) Det jag märkte var att jag för det första inte hade några prickar i ansiktet, dom måste ploppat upp när jag blev äldre. Insåg också att jag fick ta hål i öronen tidigt och älskade att ha i örhängen, vilket jag nästan aldrig har nu. Kommer fortfarande ihåg det, min syster fick ta hål i öronen för hon var äldre och jag tjatade och tjatade tills jag fick ta det. Det var pappa som var snäll och jag minns att mamma blev galen när jag kom hem och glatt visade upp mina nya öron haha! Hade också världens glugg mellan framtänderna men det växte bort när jag blev äldre och fick mer tänder. :-) Kom precis hem efter en mysig middag med pappa, mina småbröder och min fina farmor. Vill träffa alla så mycket jag kan nu när jag är i Sverige, kommer ju inte vara här så ofta längre. Nu – filmmys som alltid. PUSS hjärtan <3

//Some of you have asked for pictures from when I was little, I didn’t know where I had some but today I found these when I was at my dad’s haha! He’s moving so he’s cleaning out, I had a box in the attic and in there I found these. Can you see that it’s me? ;-) The things I noticed was that I didn’t have any moles in my face, guess they came when I became older. Also realized that I got my ears pierced early and I loved to wear earrings, which I rarely do nowadays. Still remember when I finally got to do it, my sister got her ears pierced since she was older and I asked and asked until I got to do it as well. My dad was the nice one and I remember my mom got so mad when I came home and gladly showed her my new ears haha! Also had a huge gap between my front teeth but that went away when I got older and got more teeth. :-) Just got back home after a cozy dinner with my dad, little brothers and my lovely grandma. Want to see everyone as much as possible now when I’m in Sweden, won’t be here so much from now on. Now – movie night as always. HUGS babes <3

20 reaktioner på “MINI ME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.