SNEAKER LOVE

janni-deler-sneaker-loveDSC_7098
janni-deler-sneaker-loveDSC_7099 copy

Pink sneakers here!/ Red sneakers here!  From Jennie-Ellen.

God morgon babes! Börjar typ alltid med den meningen, men ni är ju mina babes. ;-) Och här är mina nya BAES, som skorna heter. Var förbi min fina vän Jennie-Ellen som har släppt mina favoritsneakers i nya färger, jag kunde såklart inte bestämma mig så det fick bli två färger. Tycker dom passar till allt och är grymt sköna så kände bara why not. Får vänta ett tag med att använda dom däremot, kan ju inte riktigt ha sneakers ännu men snart så. :-) Idag står lite möten och fix i stan på schemat, ska röra mig snart och sen kommer jag vara där hela dagen. Har middag med killarna på kontoret ikväll också så jag blir nog där tills dess. Nu – kaffe! Hoppas ni får en fantastiskt dag, puss <3

//Good morning babes! I start with that sentence almost all the time, but you are my babes. ;-) And here’s my new BAES, as the shoes are called. Went by my lovely friend Jennie-Ellen who released my favorite sneakers in new colors, of course I couldn’t decide so I ended up with two colors. Think they look good with everything and they’re so comfy so I just thought why not. Have to wait until I can use them though, can’t really wear sneakers yet but soon. :-) Today I have meetings and fix on the schedule, will head to town soon and then I’ll spend the day there. Have dinner with the guys from the office tonight so I’m guessing I’ll be there until then. Now – coffee! Hope you will have a great day, hugs <3

14 reaktioner på “SNEAKER LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.