COZY TIMES

janni-deler-cozy-timesDSC_7197-Redigera
janni-deler-cozy-timesDSC_7209

Cozy dinner yesterday <3 Wearing Lindex top/ Levis jeans

God morgon babes! Hoppas ni mår strålande, för det gör jag. :-) Bokade om min biljett igårkväll så jag åker till Spanien imorgon, wooho! Tack för peppen. ;-) Hade tänkt vara här i Stockholm för att umgås med mamma och vänner, men mamma skulle bort i helgen och de flesta av mina vänner också (vissa är i Spanien till och med) så det kändes som det rätta valet. Pappa kommer jag hänga med hela sommaren så lämnade honom själv här i Sthlm i några dagar, haha! Igårkväll var jag ju och fixade håret, gjorde det lite ljusare och blev så SJUKT nöjd i vanlig ordning. Känner mig väldigt fräsch i håret nu. Efter det åkte jag direkt på middag och det var så himla mysigt. Jag fick vegetariska kroppkakor och det var otroligt gott, ingen aning om hur dom lagade det men det vill jag prova göra hemma. :-) Nu ska jag börja fixa lite inför brunchen och tagga för Summerburst, har hört att det ska regna ikväll men försöker glömma bort det… PUSS på er <3

//Good morning babes! Hope you guys feel great, because I do. :-) Changed my ticket last night so I’m going to Spain tomorrow, wooho! Thanks for telling me. ;-) Was planning to be here in Stockholm to spend time with my mom and friends, but mom will go away for the weekend and most of my friends too (some of them are in Spain too) so it felt like the right thing to do. Will spend the entire summer with my dad so I left him here in Stockholm alone for a few days, haha! Last night I went to get my hair fresh, I went for a bit lighter and I got SO happy with the result. My hair feels so fresh right now. After that I went straight to dinner and it was so cozy. I got vegetarian potato dumplings and it was so good, no idea how they made it but I want to try making it at home. :-) Time to organize some before the brunch and prep for Summerburst, I heard that it will rain tonight but I’m trying to forget that… HUGS babes <3

23 reaktioner på “COZY TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.