VANILLA CHIA PUDDING

janni-deler-vanilla-chia-puddingDSC_5700
janni-deler-vanilla-chia-puddingDSC_5702 copy
janni-deler-vanilla-chia-puddingDSC_5704

Chia pudding for breakfast – super easy to make!

God morgon från MARBELLAA! Alltså ni skulle sett mig igår, haha! Jag dansade i bilen hela vägen från flygplatsen, skuttade runt när vi väl kom fram till huset och när vi körde till restaurangen hade jag det största smilet man kan tänka sig. Yes, jag älskar att vara här. Helt klart mitt happy place på jorden! Vi mötte upp massa tjejer och åt en härlig middag och gick till en nattklubb en sväng. Så himla kul att träffa tjejerna. <3 Nu har jag vaknat upp, ätit frukost och bara njuter av att vara här. Gjorde chia pudding idag igen, det är så himla enkelt. Blanda 2 msk chiafrön med 1,5 dl mandelmjölk, lägg i lite vaniljpulver och blanda runt – in i kylen över natten och sen klart. :-) Jag använder ju Fitnessgurus chiafrön men hittar de inte på hemsidan nu, ska fråga när det kommer in igen. Dags att åka och krama sönder min syster och lillan, hörs sen! PUSS <3

//Good morning from MARBELLAA! You should’ve seen me yesterday, haha! I danced in the car all the way from the airport, danced around when we finally arrived to the house and when we drove to the restaurant I just had the biggest smile you can imagine. Yes, I just love being here. For sure my happy place in the world! We met up lots of other girls for a great dinner and then went to a night club for a while. It was so fun to see the girls. <3 I just woke up, had breakfast and just enjoy being here. Made chia pudding today again, it’s so easy. Mix 2 tbs chia seeds with 1,5 dl almond milk, add some vanilla powder and mix – in the fridge for the night and then it’s done. :-) I use Fitnessgurus chia seeds but I couldn’t find them on the website now, will ask when they will get it back in stock again. Time to go to my sister and hug her and the little girl like crazy, talk later! HUGS <3

27 reaktioner på “VANILLA CHIA PUDDING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.