REUNITED

janni-deler-reunitedDSC_7291
janni-deler-reunitedDSC_7283
janni-deler-reunitedDSC_7277
janni-deler-reunitedDSC_7287
janni-deler-reunitedDSC_7280

Finally back together <3!!

Så otroligt härligt att vara tillbaka! Träffade upp min syster (som börjat blogga igen, yeey!) och lillan för lunch, oj vad jag saknat dom båda. <3 Vi åt på Terra Sana och snackade ikapp, kramades en hel del och jag försökte lära lillan hur man säger Janni… Det gick sådär men jag ger det en vecka, sen säger hon det. Ska repetera det tillräckligt många gånger tills hon säger det. ;-) Efter det åkte vi hem, la oss i skuggan vid poolen och jag somnade. Tror jag sov typ två timmar, blir alltid trött första dagarna när jag är här. Tror det är för att jag slappnar av när jag är här. Packade precis upp mina väskor och tog en kalldusch, så nu är jag redo för mys och filmkväll. Hörs imorgon hjärtan, ha en fin kväll! Puss <3

//So incredibly nice to be back! Met up with my sister (who started blogging again, yeey!) and the little one for lunch, oh I’ve missed them both. <3 We went to Terra Sana and talked about everything, hugged each other a lot and I tried to learn the little one to say Janni… Didn’t really work out but I’ll give it a week, then she’ll say it. Will repeat it to her enough times until she says it. ;-) After that we went home, spent some time in the shade by the pool and fell asleep. Think I slept for like two hours, I always get so tired the first few days when I’m here. Think it’s because I’m so relaxed when I’m here. Just unpacked my bags and had a cold shower, so now I’m ready for chill and movie night. Talk tomorrow loves, have a great night! Hugs <3

24 reaktioner på “REUNITED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.