MORNING COFFEE

janni-deler-morning-coffeeDSC_7305
janni-deler-morning-coffeeDSC_7322

Morning coffee in the sun. Wearing Bik Bok dress (here!) -adlink

God morgon babes! Här är det varmt(!!) idag, när vi gick upp vid 8 så var det redan stekhett ute. Ska väl inte klaga, tyckte ju att det var alldeles för kallt i Stockholm men jag var nog inte beredd på den här värmen. ;-) Drack som vanligt en stor kopp kaffe men i fortsättningen blir det iskaffe, haha! Kanske ska försöka sluta med kaffe, dricker verkligen alldeles för mycket så ska försöka sluta en vecka och se vilken huvudvärk jag får. Är nog ganska beroende när jag tänker efter… Idag har vi inga riktiga planer, jag röstar för lite sol och pool. Vill hänga med min syster idag också så vi ska köra grillning hos oss ikväll. Vad är era planer idag? PUSS och kram <3

//Good morning babes! Here it’s hot(!!) today, when we woke up at 8 it was already super hot outside. Shouldn’t complain, thought it was way too cold in Stockholm but I guess I wasn’t prepared for this heat. ;-) Had my huge cup of coffee as always but from now on I’ll have ice coffee, haha! Thinking about quitting coffee, I have way too much so I’m gonna try a week without it and see how bad my head ache will be. Guessing I’m pretty addicted to it… Today we don’t have any plans, I vote for sun and pool. Want to hang out with my sister as well so tonight we’re having a barbecue here. What’s your plans today? KISSES and hugs <3

33 reaktioner på “MORNING COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.