GROWING UP

janni-deler-growing-upDSC_7752
janni-deler-growing-upDSC_7736
janni-deler-growing-upDSC_7755

He’s getting SO big, Maxi <3

God morgon babes! Kom nyss hem från min morgonpromenad, alltså jag älskar att starta dagen så. Vilken energi man får!! Till något annat – ser ni hur stor Maxi har blivit? Han är ju inte så gammal men han växer otroligt fort. HÄR ser ni hur liten han var första gången vi träffades och HÄR var i julas… Undrar hur stor han blir, han kommer nog fortsätta växa ett tag till. ;-) Världens härligaste hund, och världens spralligaste… Han tror nog att han fortfarande är liten, han hoppar upp på en och fattar inte varför man ramlar haha! Jag vill verkligen skaffa hund när jag blir äldre, just nu skulle det bara vara taskigt när vi reser så mycket men om några år så. :-) Nu – emails och sen blir det nog marknaden som är här varje lördag. PUSS <3

//Good morning babes! Just got back from my morning walk, it’s for sure the best way to start the day. The energy you get!! To something else – can you see how big Maxi is now? He’s not so old but he’s growing like crazy. HERE you can see how small he was when I first met him and HERE is from this christmas… I wonder how big he will get, he’s probably gonna grow a bit more. ;-) The greatest dog ever, and the most playful… He probably thinks he’s still small, he jumps at you and it looks like he doesn’t get why you fall haha! I really want to get a dog when I get older, right now it would just be mean when we travel this much but in a few years. :-) Now – emails and then I think I’m heading to the market they have here every saturday. HUGS <3

21 reaktioner på “GROWING UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.