CLIMBING LA CONCHA

 A video from last nights adventure!

Babes! Här kommer en video från vår lilla utflykt igårkväll! Eller lilla och lilla, ganska stora utflykt. Har varit helt utslagen hela dagen, somnade i två timmar när jag bara skulle “vila ögongen lite”. ;-) Jag älskar äventyr, känslan när man är klar är liksom oslagbar. När vi såg bilen när vi hade gått ner hela vägen fick jag en adrenalinkick och kände bara yes, vi klarade det haha! Det var väldigt vackert att gå när det var solnedgång även om det var lite läskigt att gå när det var kolsvart ute, men så värt det… Se videon så förstår ni vad jag menar! ;-) Hoppas ni gillar den, nu ska jag göra en stoor skål glass och käka framför en film. Sen – sova! PUSS på er <3

//Babes! Here’s a video from our little adventure last night! Well maybe I shouldn’t say little, it was a pretty big one. I’ve been exhausted all day, slept for two hours when I was just “resting my eyes a bit”. ;-) I love adventures, the feeling when you’re done is unbeatable. When we saw the car when we walked down I got a mega adrenaline rush and just felt yes, we made it haha! It was so beautiful to walk during sunset even though it was a bit scary to walk down when it was pitch black out, but so worth it… Watch the video and you’ll understand what I mean! ;-) Hope you like it, now I’m gonna make a huuge bowl with ice cream and enjoy infront of a movie. Then – sleep! HUGS babes <3

9 reaktioner på “CLIMBING LA CONCHA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.