BIKINI DAYS

janni-deler-bikini-daysDSC_7633
janni-deler-bikini-daysDSC_7637 copy
janni-deler-bikini-daysDSC_7682
janni-deler-bikini-daysDSC_7640

RayBan glasses (here!)/ Nly bikini (top here! bottom here!) – adlinks

God morgon hjärtan och GLAD MIDSOMMAR! :D Idag är planen att äta midsommarlunch hemma hos min pappa, vi har gjort det till tradition sista åren och avslutar med att gå ner till stranden där dom har midsommarstång och lite lekar. :-) Det blir som en vanlig svensk midsommar men i Spanien, hehe! Har inte lagt upp så mycket outfits senaste tiden då jag typ levt i bikini eller träningskläder, men det ska det bli ändring på nu. Här är en av mina favoritbikinis just nu, har redan visat lite bilder från den båtresan men här kommer lite bättre bilder på själva bikinin. Jag är en solglasögon och bikini-nörd, har så många så jag nästan gömmer dom för Jon haha! Hörs lite senare idag, hoppas ni får en fantastisk midsommar <3

//Good morning loves and HAPPY MIDSUMMER! :D Today our plan is to have midsummer lunch at my dads place, we’ve had that as a tradition for the last few years and we finish with walking down to the beach where they have a maypole and some games. :-) It’s like a swedish midsummer but in Spain, hehe! I haven’t posted lots of outfits lately since I’ve been living in bikinis or workout clothes, but I’m gonna change that now. Here’s one of my favorite bikinis at the moment, I’ve showed some pics from this boat ride already but here’s some better pics of the bikini. I’m a sunglass and bikini-nerd, I have so many that I almost hide them for Jon haha! Talk later today, hope you will have an amazing midsummer <3

15 reaktioner på “BIKINI DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.