MOOD.

janni-deler-flowtsJ1090815

Chill time in the pool, filled with floaties… 

God morgon hjärtan! En sliten tjej här, haha! Vi gick upp för berget igår och wow – det var magi att gå på kvällen och se solnedgången. Tänk vad vackra platser det finns runtomkring oss… Det finns inget bättre än att se och upptäcka världen. Men – man blir sliten av den där promenaden haha! Vi kom hem runt 23.30 och åt upp halva kylskåpet typ, man blir väldigt hungrig också. ;-) Idag vill jag ligga raklång på en flamingo i poolen, hur roligt ser det ut när poolen är fylld med flytleksaker? Tycker det ser helt sjukt ut. Nu ska jag möta upp min syster för pedikyr (kunde man tajma det bättre??) vilket ska bli riktigt skönt för mina trötta fötter och ben. Ska klippa ihop en video från igår också, sa ju att jag skulle lägga upp videos onsdagar och söndagar men kände att det var bättre att spara det tills idag då vi var på mega-utflykt igår. :-) PUSS <3

//Good morning loves! A tired girl here, haha! We walked up the mountain yesterday and wow – it was magical at night during the sunset. There’s so many beautiful places around us… I can’t think of anything better than seeing and exploring the world. But – you get tired after that walk haha! We got back home around 11.30 pm and ate half of the fridge, it makes you very hungry as well. ;-) Today I want to lay down on a flamingo in the pool, how funny does it look when the pool is filled with floaties? I think it looks crazy. Now I’m meeting up with my sister for pedicure (the best timing ever??) which will be so nice for my tired feet and legs. Will edit a video from last night too, I said that I would post videos on wednesdays and sundays but I felt that it was better to save it for today since we went on a mega adventure yesterday. :-) HUGS <3

19 reaktioner på “MOOD.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.