BEACH FAVES

janni-deler-beach-favorite-pieces

Swimsuits 1. here! 2. here! 3. here! 4. here! 5. here! / Shoes 1. here! 2. here!/ Bag 1. here! 2. here!/ Glasses here! – all from Shopbop

Nästa vecka ska vi åka båt härifrån till Ibiza, och jag är så peppad!! Jag älskar ju att vara här men det ska bli riktigt kul med en liten utflykt. :-) Jag kommer packa med mig – baddräkter, bikinis, strandväskor och sandaler. Kanske några klänningar om vi ska ut och äta något, hehe. Ovan har ni några av mina favoriter just nu, skorna till vänster har jag ju redan men tyckte dom förtjänade en plats här. Bästa sommarskorna! :-) Om ni har något annat ni vill att jag tipsar om är det bara hojta, så ska jag kolla runt. PUSS <3

//Next week we’re going with the boat from here to Ibiza, and I’m so excited!! I love being here but it will be really fun with an adventure. :-) I will pack – swimsuits, bikinis, beach bags and sandals. Maybe a few dresses too if we’re going out to eat, hehe. Above are some of my favorites at the moment, I already have the shoes to the left but I thought they deserved a spot here. The best summer shoes! :-) If you have anything else you want me to look for just let me know, and I’ll look around. HUGS <3

15 reaktioner på “BEACH FAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.