LEMON/MINT

janni-deler-lemon-mint-drinkDSC_8565 copy
janni-deler-lemon-mint-drinkDSC_8566
janni-deler-lemon-mint-drinkDSC_8573 copy

Summer drink – all you need is water, lemon and mint.

God morgon babes! Den här goda drinken gjorde jag igår, superenkel att göra och riktigt smarrig under sommaren. Jag har druckit alldeles för mycket läsk senaste tiden, jag tror det är för att jag blir trött på att häva i mig vatten men fortfarande är törstig. Så – igår la jag i 2 citroner (som jag skar upp i bitar) och några mynta-kvistar och mixade med vatten och is. Sjukt smarrigt! Jag hade ingen sil så jag kunde få bort bitarna men det är ett hett tips, när jag dricker den nu får jag i mig lite bitar men det gör inte så mycket. ;-) Smakar nästan som en mojito, haha! Ha en fin måndag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! I made this tasty drink yesterday, super easy to make and so tasty during summer. I’ve had way too much soda lately, I think it’s because I get tired of drinking so much water but I’m still thirsty. So – yesterday I added 2 lemons (that I sliced in pieces) and some mint leaves and mixed it with water and ice. So good! I didn’t have a strainer so I couldn’t get the pieces out but that’s a great tip, when I drink it now I get some pieces in my mouth but it’s ok. ;-) Almost tastes like a mojito, haha! Have a great monday and I’ll talk to you later, HUGS <3

21 reaktioner på “LEMON/MINT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.