WATERMELON

janni-deler-watermelonDSC_8853
janni-deler-watermelonDSC_8914
janni-deler-watermelonDSC_8938

Watermelon with a spoon <3

God morgon babes! Här njuter vi för fullt. Finns det något godare än att äta vattenmelon med sked? Jag älskar det! :-) Så himla gott, fräscht och så känns det återfuktande på något sätt. Vi vaknade nyss till ett vindstilla Formentera, jag kan inte ens förklara hur härligt det är att vakna på en båt mitt ute i vattnet. Jag har berättat förut att vi åkte mycket båt när jag var yngre så det ger mig något slags lugn i hela kroppen. Det bästa som finns <3! Ska försöka filma lite under dagen så jag kan visa er en video härifrån imorgon, tycker ju som sagt att det är lättare att visa hur det faktiskt är då. :-) Ha en fantastisk dag så hörs vi senare, PUSS!

//Good morning babes! We’re enjoying this to the fullest! Is there anything better than having watermelon with a spoon? I love it! :-) So tasty, fresh and feels hydrating some how. We just woke up to a a calm Formentera, I can’t even explain how nice it is to wake up on a boat in the middle of the water. I’ve told you guys before that we went out with our boat a lot when I was younger so it gives me some kind of calm in my entire body. The best thing there is <3! Will try to film some during the day so I can show you a video from here tomorrow, I think it’s easier to show you how it actually is that way. :-) Have a great day and I’ll talk to you later, HUGS!

27 reaktioner på “WATERMELON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.