BEACHY

janni-deler-beachyJ1110045-Redigera
janni-deler-beachyJ1110082-Redigera-2
janni-deler-beachyJ1110097-Redigera
janni-deler-beachyJ1110183-Redigera

Primark hat/ Chiquelle Swimsuit (here!)

Alltså det här stället… Desto längre jag är här desto mer älskar jag det! Idag har vi åkt jetski, badat från båten, åkt in till stranden och fått en hel del sol haha! Försöker vara noga med solskydd men jag glömmer så lätt bort, har varit duktig på att smörja in ansiktet men är lite röd märkte jag nu. Inte bra! ;-) Anyway, att springa runt i en baddräkt på en kritvit strand där vattnet är så turkost så man nästan gråter är helt fantastiskt. Jag är ju här med en liten del av min familj (pappa och två av mina småbröder) och så Jon såklart. Underbart att få spendera så mycket tid med familjen och hitta på massa roliga saker! Nu – laga middag och äta vid solnedgången igen. Det var så mysigt igår så varför inte köra på samma ikväll. :-) PUSS! <3

//Oh my god this place… The longer I’m here the more I love it! Today we’ve went on the jet ski, jumped in the water from the boat, went to the beach and got lots of sun haha! I’m trying to remember sunscreen but I forget sometimes, I’ve been good at using it on my face but I just noticed I’m a bit red. Not good! ;-) Anyway, to run around in a swimsuit on a white beach where the water is so turquoise that you almost cry is just amazing. I’m here with a small part of my family (dad and two of my little brothers) and Jon of course. So happy that I get to spend so much time with my family and do lots of fun things! Now – cook food and eat it during sunset. It was so cozy last night so why not do the same tonight. :-) HUGS! 

25 reaktioner på “BEACHY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.